ARTIESTEN

MK-Sound beschikt over ervaren artiestenbegeleiders die het vak goed verstaan en rechtstreeks in contact staan met de artiest en het management. Met al meer dan 13 jaar ervaring in binnen- en buitenland zorgt MK-Sound voor een persoonlijke en professionele begeleiding op gebied van geluid, licht en beeld. MK-Sound verzorgd het AV voor o.a. de volgende artiesten:

Bekijk website

Danny de Munk

Danny de Munk werd op twaalfjarige leeftijd uitgekozen om de hoofdrol te gaan spelen in de speelfilm Ciske de Rat. De door Danny gezongen titelsong Ik voel me zo verdomd alleen werd een nummer 1-hit in Nederland en was de bestverkochte single van 1984. De Munk bleef hij werken aan zijn carrière en introduceerde het muziekgerne “Nederdance”. Nederlandse lyrics gemixt op een lekkere dancebeat.

Bekijk website

Roxeanne Hazes

Roxeanne Hazes werd geboren als dochter van de in 2004 overleden zanger André Hazes en Rachel Hazes. Ze is de oudere zus van André Hazes jr. De carrière van Roxeanne Hazes bestrijkt al een veelzijdig decennium. Tien jaar waarin ze, middels vele honderden optredens en de steevast uitverkochte Holland Zingt Hazes concerten, Nederland en België verblijdde met haar vaders muziek.

Bekijk website

Milli Vanilli

Milli Vanilli was een Duits/Frans popduo, bestaande uit Fab Morvan. Fabrice Morvan is een Franse zanger en tekstschrijver. Hij was vroeger bekend als de helft van het popduo Milli Vanilli, dat hij van 1988 tot 1991 samen met Rob Pilatus vormde.

Bekijk website

Kimberly Maasdamme

Kimberly deed mee aan het achtste seizoen van The voice of Holland. Ze imponeerde in de tweede liveshow de juryleden met de Earth Song van Michael Jackson. Het nummer werd op YouTube 1,7 miljoen keer bekeken. In 2018 trad zij als special guest op met de Ladies of Soul. Eind 2018 zal ze te zien zijn bij de concerten van Waylon.

Bryan B

Bryan B is een soulzanger in hart en nieren en afkomstig uit Suriname. In 2012 werd Bryan B in een klap bekend toen hij als winnaar uit de bus kwam bij het programma ‘The Winner Is…’ én 1 miljoen euro won. Ook dit jaar (2019) doet Bryan B mee aan de Voice Of Holland waar hij zich tot de liveshows heb weten te plaatsen.

Hello August

De twee vriendinnen, Rachel en Laura – begin 20 – die ondanks hun 2 totaal verschillende karakters en sterke persoonlijkheden, onafscheidelijk zijn en elkaar alles toe vertrouwen. Wanneer ze samen zijn onstaat er enorme positieve energie! Ze hebben een bijdehante kijk op het leven. Vanuit twee verschillende perspectieven bespreken ze onderwerpen zoals fashion, sex, vriendschap, vrouwelijkheid op hun sociale platformen en schrijven zij hierover in de liedjes die ze maken.

Kimberly Fransen

Als kind speelde Kimberly in de musicals The Sound of Music en Annie. In 2016 werd ze tweede bij Idols en ging tijdens de finale viral met haar optreden in een badkuip. Op haar YouTube kanaal plaatst Kimberly geregeld covers van haar favoriete nummers. Hoewel zij in haar leven al veel heeft opgetreden, is haar optreden in Afghanistan voor militairen haar het meeste bijgebleven.

sjors-van-der-panne artiest

Sjors van der Panne

Sjors van der Panne (Voorschoten, 1979) groeide op in een wereld vol muziek. Thuis werden platen gedraaid van Ramses Shaffy en Liesbeth List, maar ook van Phil Collins, Joan Baez, Janis Ian, ABBA en heel veel Franstalige muziek. Zelf muziek maken en het publiek entertainen was zijn droom.

Gaia Akman

Van kleins af aan speelt muziek een grote rol in haar leven. Zo voer ze op driejarige leeftijd voor haar familie, zittend op de trap, al een hele act op van ‘I’m going down’ van Mary J. Blige en nu is ze leading lady als Nala in The Lion King.

Bekijk website

De Pianoshow

De Pianoshow is opgericht door Kevin Siebelink en begon zijn carrière in 2010 en heeft inmiddels plaatsgenomen in het rijtje van de beste piano entertainers van Nederland. Vanaf zijn 16e kwam de passie voor het piano spelen vervolgt door het zingen vanaf zijn 18e jaar. Momenteel is hij niet meer weg te denken uit de bekendere piano bars in Nederland. De Pianoshow is in verschillende formaties te boeken: Single Piano, Piano & Drums, Dueling Pianos of Dueling Pianos & Saxophone.